Våra tjänster

 

Jotech AB hanterar det mesta inom inom el, data och tele. Vi utför elinstallationer och teleinstallationer inom både ROT-sektorn och nyproduktion, för såväl byggentreprenörer som direkt till kund inom offentlig eller privat sektor. Datainstallationer med datornätverk eller fiber, larm och larmsystem eller styr och regler-system.

 

Ni kan läsa mer om våra tjänster via menyn till vänster.

 

Auktoriserat Frico-serviceföretag
Ett av 7 auktoriserade Frico-serviceföretag i Sverige. Genom det är Jotech auktoriserat för installation och service av Fricos ridåfläktar, aerotemprar och infravärmeutrusning.

 

Nya ROT-avdragsreglerna förenklar för hushållen

Möjligheterna till ROT-avdrag betyder mycket för både hushållen och branschen som helhet. Med nya reglerna blir det också mycket enklare för det enskilda hushållet.

 

Begär offert
Håller ni på att planera inför ett framtida projekt eller är ni redan idag i behov av någon av våra tjänster och vill veta dess kostnad, skicka då in en offertförfrågan direkt här på vår hemsida.

Jotech AB

Inriktningen är främst el-service och industri el men även tele och data. Med fokus på service har vi elektriker och styr o regler tekniker i företaget med många års erfarenhet. Vi använder den senaste tekniken vid val av utrustning och komponenter.

Hitta till oss

Regementsvägen 8
852 38 Sundsvall

Visa karta

Kontakta oss

Telefon 060 61 48 88
E-post info@jo-tech.se
Fredrik Johansson 070-395 79 51
Hans Westerberg 070-493 39 84